Högvaltadrängen

Efter ett par dagars semester i Göteborgstrakten är vi åter hemma på gården igen. Den stora jordhögen låg där och lipade åt mig. -Du orkar inte lasta ut mig i dag heller, viskade den. Nä nu jäklar, tänkte jag och hoppade upp i traktorn. Med full gas och lågväxel körde jag skopan djupt ner i högen och skrattade! Efter ett par vändor hade jag nog med jord för att planera ut den nya gräsmattesnutten bakom rutschkanehuset. Som pricken över i´t så la jag dit några skifferplattor som ungarna kan gå på medans det nya gräset växer sig frodigt.

Annons

En reaktion på ”Högvaltadrängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s