Naturliga Tabataintervaller

Som uppladdning inför sommarsäsongen vet jag att grabbarna i cykelkubben KBCK körde Tabataintervaller. Jag förstod att det innebär att man kör så hårt man kan en viss tid, kör aktiv vila och kör sen stenhårt igen. Jag har sett några videosar på en helt slutkörd kille i Hässelby och förstår att det är svinjobbigt.

Idag upptäckte jag att min feta och otränade kropp ger mig alldeles naturliga Tabataintervaller….. Varenda uppförsbacke var pissjobbig och jag är helt slut i benen och tror att jag ska hosta upp lungorna efter 40 minuters cykling runtom Arvika.

På väg mot backarna längs Kungsvägen in mot Arvika city

Det hann bli mörkt innan jag kom hem

Man måste vara fin, varför inte ett litet nätt armband på handleden?

Annons

2 reaktioner på ”Naturliga Tabataintervaller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s