Innebandypremiär

Så där. Nu är premiären i Järvenskolans gymnastiksal i Gunnarskog avklarad och jag sitter hemma i soffan och slickar såren….

Efter en kort uppvärmning så slängdes alla klubbor i en hög för att delas upp till två lag. Matcherna gick till 3 och det var bäst av 5 vinster som gällde. Jag lyckades näta först av alla efter bara någon minut. Vårt lag vann första uppgörelsen och det var ungefär så länge som jag kände mig något sånär pigg. Sen sinade signalsubstansen mellan hjärnan och musklerna. Skallen signalerade ”snabbvändning” och musklerna skrek tillbaka ”glöm det pucko!”

photo photo2 photo3

Jag har redan ont i benen och en del av återhämtningen kommer att stavas Alvedon och Voltaren.

Nästa måndag smäller det igen!

Annons

7 reaktioner på ”Innebandypremiär

  1. Jocke

    Maria: Du, den har jag hört förut!

    Team Voltaren, när Du inte känner dig riktigt 100. Det skulle väl funka?

  2. MorC

    Förstår att det krävs vittnen för att det här ska bli trovärdigt, men jag kan intyga att Jocke befann sig på innebandyplanen, att han höll i klubban, att han stundtals träffade bollen, att de nyinköpta skorna satt stadigt på fötterna och att han gjorde ca 67 procent av målen i första matchen.

    Dock kan den sistnämnda framgången ha varit ett utslag av västvärmländsk gästfrihet. Ett orosmoln kan nu vara att träningarna kommer så tätt som en gång i veckan och det är oklart om sviterna från den första har gått över lagom till den andra. Framtiden får utvisa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s