Räkmacka!

Arvika IS hjälper Hälsokompaniet med cykelträning inför deras satsning på halvklassikern och idag var det fikatur till Cafét i Värmskog där de serverar riktigt bra räkmackor. Jag har inte cyklat tvåhjuling sedan olyckan på Mallorca men armen har känts bättre och bättre för varje dag som gått den senaste veckan så jag tänkte att det skulle funka att cykla på riktigt igen.

Uppslutningen var god och 23 cyklister gav sig iväg kl. 10 i förmiddags från Mekonomens parkering i Arvika. Snittfarten skulle vara 22 km/tim men det gick fortare än så ganska direkt. Inte så att det var någon tokkörning men snittet slutade på dryga 25 km/tim och några fick slita ont på hemvägen. Vi var några AIS:are som försökte att hålla ihop gruppen och hjälpa de som sackade efter. Och faktiskt så lyckades vi få ihop gruppen så när som på några Arvika-cyklister med för mycket sprätt i benen som låg långt före oss andra.

Vi skrapade ihop ca. 8 mil lite beroende på vart man startade. Min arm började protestera efter 3 mil så jag fick hänga upp den i den uppknäppta vindvästen för att avlasta. ”Se där kommer Napoleon!” sa de som mötte oss… Nu blir det tabletter i roliga färger, soffhäng och cykel på Eurosport, det sover man bra till!

Jag stal ett snyggt foto som Spinninginstruktören Maria tog när vi svullade i oss räkmackor!

Räkmacketur

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s