Börja på fredag och sluta på söndag

I fredags började jag vintersäsongen med ett längdskidpass tillsammans med äldsta dottern och idag, söndag så avslutade jag samma säsong med ett längdskidpass med samma dotter på de kanonfina spåren i Lofsdalen. Nu har de ju haft vädret med sig med mycket snö och rejält kalla nätter, men spåren håller alltid hög klass här.

Perfekta spår!

Det är jättekul att Johanna är så sugen på längdskidor. Det ger mig ju möjligheten att hitta lusten till skidåkning igen och så får jag ju köpa mera prylar. Jäklar vad mycket valla med olika beteckningar det finns. Här kan jag nog grotta ner mig rejält!
Mellan längdpassen så hann vi med två heldagar i slalombacken. Jag gick i skidskola med gamla skidkompisen Jonny förra året och hittade successivt mer och mer carving i både skidor och kropp för varje timme som gick. Det var så pass roligt att jag nog kommer att investera i egen utrustning till nästa år. Jag har massor med kompisar som är experter på slalom och vet allt om radie och styvhet, på skidor alltså! Hjälp mig!

Pistkarta Lofsdalen
Nu avslutar vi vintersäsongen som sig bör, afterski med öl getost och rökt skinka, och tar sikte på sommarsäsongens alla afterbike´s med öl getost och rökt skinka!

Lämna en kommentar