Mallis 2013

Tredje gången gillt brukar det ju heta så nu får det vara nog med cykelresor till Mallorca på ett tag. I år blev tredje året i rad som det har gått åt h-vete med cykelveckan!

Dag två på årets tripp för några veckor sedan så blev jag påkörd av en bil och så var den cykelveckan över. Jag blev prejad i en rondell och hade väl tur som blev tagen med bakdörren och inte med fronten eller framskärmen. Nu damp jag ju ner i backen bakom bilen och slog mig bara mot marken och slapp att bli mosad av en uppsättning spanska bilhjul.

Armen är fortfarande inte bra och eftersom jag är gjord av mjukost så lutar det åt att jag tar en runda till i sjukvårdskarusellen nästa vecka.

Nu ska jag satsa på DM i casting till nästa år och så ska jag börja göra stentroll.

Rondell-krock

Och här står jag nykrockad i en rondell och snackar spanska!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s