Glass till frukost och öl till lunch

Lilltjejen Ida har ju haft otur ett tag nu. För några veckor sedan bröt hon käkbenet och nu har hon haft influensa sedan i söndags.

Med brutet käkben vill hon av förklarliga skäl inte äta så mycket och influensa med hög feber gör henne inte heller speciellt matglad. Vad gör man då när hon direkt efter frukostvällingen säger att hon vill ha en glass? Hon fick naturligtvis sin glass eftersom allt hon får i sig är bra just nu.

Glass

Öl


Själv tyckte jag att jag behövde något gott att dricka till lunchen bestående av spagetti o köttfärssås från gårdagen. Valet av dryck avgjordes genom ko-bingo och utfallet blev en Affligem Dubbel. Den var lite för söt och beskan eller anstrykningen av jästsmak var lite för påfallande för min smak.

Annons

3 reaktioner på ”Glass till frukost och öl till lunch

  1. Nypan

    Affligem dubbel finns med på min 10 i topp lista. Och även Affligem blond. Men många har inledningsvis lite svårt för den lite jästiga och ”blommiga” smaken, precis som man kan känna med Leffe. Den är ju inte direkt torr som en pils :-oGe den en chans till Jocke, och häll upp den i ett något vidare glas. Typ som ett Chimay glas./Nypan

  2. Nypan

    Idag var jag faktikt förbi systembolaget och köpte 18 st Affligem. 12 dubbel och 6 blond.Den försvinner ur det ordinarie sortimentet nu, så det var lika bar att passa på./N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s