#50-51 av #crop100

Det har varit lite stiltje i cropandet. Jag har iof. röjt i min cykelverkstad men inte gjort mig av med någonting. Men nu tog jag mig tid att åka med en kärra full i skräp till tippen. Sen åkte jag till grannen som har auktionsfirma och lämnade in en hög med verktyg. Efter att ha samlat på bra-att-ha-verktyg från farsans gamla mekhörna, mor-och farföräldrars gamla förråd och mitt eget idoga sparande så insåg jag att jag inte behöver 30 stämjärn, 20 hammare och borssvängar utan passande borrar.

Verktyg

Sen åkte jag bort till Sulvikingen, en butik med leksaker för vuxna pojkar, och köpte en flong ny gräsklippare. Jag ruttnade helt igår efter att ha ryckt mig slut och sur på den gamla Klippon. Den startade iof. efter många svordomar och nytt tändstift men hånade mig gång på gång genom att gå ojämnt och stanna för minsta lilla grästuva.

Och åter igen, det är OK att konsumera trots att man ska göra sig av med 100 saker på ett år, #crop100.

Klippo

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s