Pastaladdning inför Vasaloppsspinningen

Om man nu ska ladda för ett träningspass så gjorde jag nog inte rätt i går. Vasaloppsspinning är ju typ lång distans, då borde man väl ladda med pasta och grejor? Själv började jag lördagen med ett intervallpass med det mesta av jobbet mellan 85-94 % av maxpuls. Sen drog jag till Karlstad och gjorde en bike-fit på racerhojen. Det var intressant! Cykeln behövde lite justering och jag måste nog köpa ett nytt styre för att bli lite mera pr0. Några koppar kaffe slank ner men ingen pasta.

Efter cykelskruvandet drog jag vidare till jobbet och dumpade bilen i väntan på att familjen skulle komma och hämta mig. Hade räknat med att det skulle finnas lite gammal frukt kvar på kontoret, men ack vad jag bedrog mig. Det var soptomt! Det fick bli två koppar choklad till lunch vid 15-snåret men ingen pasta. Familjen kom och vi drog på shoppingtur. Dammsugare och en jäkla massa kläder till ungarna, men ingen pasta.
Sen var det dags för middag på stan. Jag fläskade i mig en entrecoté med potatis och bea och drack en lättöl. Man är ju pr0 och tänker på vad man käkar.

Efter entrekåtten var det dax för mello och andra chansen på Löfbergs Lila arena. Där delade de ut chips och godis. Det var gott, men jag hittade ingen pasta. När vi kom hem vid 11-rycket på kvällen tryckte jag i mig en gigantisk knäckemacka med ost och senap som jag sköljde ner med en starköl. Jag skiter i pastan nu!

Kl. 06:15 ringde klockan i morse och jag kände mig lite tävlingsnervös precis som på 80-talet när jag tävlade på riktigt. Blev hämtad av en granne och kom på att jag hade glömt prylar när vi kom fram så det var bara att låna bilen och åka ett varv till. Med alla prylar på plats var det bara att sätta igång.

Vi kikade på Vasaloppet på storbild och trampade med ända till Mora. Jag fortsatte efter målgång och gav mig inte att trampa förrän träningsklockan passerade 4 timmar. Nu kör jag horisontalträning i soffan. Grymt pr0!

Pulskurva

Annons

2 reaktioner på ”Pastaladdning inför Vasaloppsspinningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s