Konsultliv – gör om, gör rätt!

I förra veckan var jag och jobbade i de goa gubbarnas stad några dagar. Det resulterade i för många räckmackor och öl och kroppen kändes som en mozarellaost, sådär lite blöt och dallrig. De två senaste träningspassen kändes faktiskt likadana och jag blev lite fundersam. Behöver jag vila, träna lugnt eller köra skiten ur mig? Jag valde de sistnämnda till dagens pass med den brasklappen att om det inte känns bra så kliver jag av.

Det blev tyvärr lite stressigt och jag hann inte värma upp så länge som jag hade planerat utan fick börja trampa direkt. Pulsen fladdrade som den brukar i början för att sedan stabilisera sig och ligga mellan 75-80 % av max. It´s a go! tänkte jag och la på motstånd.

Tiden gick och jag nötte på, kom in i en bubbla och tänkte på massor av bra saker medans benen trummade på. Jag kände mig lite sliten efter 30 minuter men sen släppte det och resten av tiden gick av bara farten! Jag fick till ett bra pass med mycket tid över 85% av maxpuls.

Benmuskler

Träningsdata från Polarklockan hittar ni här: Schpinner 2013-03-14

Nu ska jag käka ost!

Annons

2 reaktioner på ”Konsultliv – gör om, gör rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s