Här blir ingen årskrönika!

Ingen lång i alla fall. Bara så att ni vet!

2012 var året då jag började träna på allvar igen. det var härligt tills magen satte stopp. Jag åkte in akut på sjukhus men de hittar ingenting. Ingen cancer eller annat farligt i alla fall. Hela hösten har gått åt till att ha småont och skitont i magen från och till. På jullovet fick jag träningslusten tillbaka och har kört hårt i några veckor nu trots magen.

Planerna för 2013 är inte speciellt vidlyftiga. En Mallisresa är inplanerad i mitten av april tillsammans med några kompisar från Stockholm. Lite kul är att några från klubben här i Arvika åker samtidigt men bor på annan ort. Jag tränar nu för att orka ta mig till Petra så att vi kan fika tillsammans.

Måste väl ta tag i det här med magen på allvar även om läkarna säger att det inte är farligt. Det är ju inte kul att gå och ha ont. Eller gå och gå, jag vaknar oftast vid 4-blecket på morgnarna av värk och sen går det fan inte att sova mer. Jag är som ett vrak flera dagar i veckan. Jävla skit!

Två cyklar ska byggas. Ungarna har blivit intresserade av cykling och jag ser möjligheten att få skruva cykel och köpa prylar. Ida ska få en 24″ racercykel. Det blir ett hemmabygge av en gammal 5-växlad pojkcykel. Johanna har en fulldämpad MTB att vänta på. En liten ram dök upp till försäljning och jag kunde inte låta bli. Alla delar till båda cyklarna finns i garaget så när som på några småpryttlar.

Men innan cykelbyggena kan komma igång på allvar ska verkstaden rustas upp lite. Jag har fått upp skåp och hyllor men arbetsbänkarna saknas ännu. När allt är klart och det lösa är insorterat i skåp och lådor kommer jag att ha ett stort fint verkstadsgolv att sätta upp mekställ eller trainers på.

Hemma finns det alltid saker att pyssla med. Jag borde få till ett ordentligt vedskjul ute på gården. Det funkade inte så bra som jag hade tänkt med ved i pallkragar inne i ett av uthusen. Huset vi bor i måste dräneras om eftersom vattnet som kommer ner längs berget från norr rinner rakt ner i krypgrunden. Sen har vi planer på en större altan i anslutning till farstukvisten på södersidan.

Vår skog skulle ha behövt gallras nu i vinter men jag har inte hunnit få iväg några offertförfrågningar under hösten så det får väl vänta till nästa år.

Sen vill jag lära mig att svetsa! Det finns massor med prylar som skulle vara bra att svetsa ihop.

Just det! Semestern med familjen kommer att gå till Ebeltoft i Danmark. Vi hittade det stället förra sommaren när vi var till Legoland. För att slå ihjäl lite tid på väg ner åkte vi dit för att kolla läget. Ebeltoft är en liten pittoresk stad som liknar Visby med bra badmöjligheter och platta fina vägar att cykla på till mig!

Sen får vi se vad som händer. Du läser det här eller på Facebook. Det där Twitter har jag inte riktigt greppat ännu.

Blev inte mycket till årskrönika det här. Det blev ett långt jäkla dravel om vad jag ska eller vill göra i år. Smaka på den!

Annons

2 reaktioner på ”Här blir ingen årskrönika!

  1. Nypan

    Men där kom den ju ändå – årskrönikan eller vad som händer nästa år.
    Fixa till det där med kistan Jocke. Pröva allt, även att avstå från en del grejer….
    Puss och kram!

  2. spindelbenen

    Bra årskrönika. Allt irrelevant tjafs klarar man ju sig utan ändå. Men fixa till kistan nu, sådär kan du ju inte ha det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s