Julledig

Så fick jag äntligen till det! En längre ledighet mellan två jobb. Om några timmar går jag på jullov och börjar inte mitt nya jobb förrän den 10 januari nästa år. Telefonen är inte avstängd ännu, men jag tror att jag tog det sista jobbsamtalet strax före lunch. Nu ska bara mailbox och hemkatalog rensas.

Jag har alltid varit flexibel när det gäller jobbet. Oavsett om det har varit semesterbackup, helgjobb, sena kvällar eller att vara behjälplig efter det att jag har slutat ett uppdrag så har jag ställt upp så mycket det har gått för att lösa problem åt den egna firman eller kunder. Den längsta ledigheten mellan två jobb är nog strax under veckan. Att vara ledig bara för ledighetens skull har aldrig lockat mig. Resten av världen slutar ju inte att snurra bara för att jag själv råkar vara ledig. Men nu känns det faktiskt riktigt skönt att ha en månad mellan jobben. Det är rätt mycket som har blivit ogjort här hemma under året med veckopendling till Lerum.

Nu ska jag äta lite småplock som jag hittade i kylskåpet och göra som min bloggkompis Maria, skriva lista på julmaten.

från och med i morgon är det:

 • reparera traktorn
 • sälja bilar
 • isolera gästrum
 • julpynta
 • laga julmat
 • sätta upp nya lampor i hallen
 • sortera bort kläder
 • byta blandare i köket
 • planera renovering av kök och badrum
 • träna
 • umgås med vänner
 • gå på lunchklubben på fredagar

och 100 saker till som gäller!

Annons

6 reaktioner på ”Julledig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s