Stumma ben och cykling på slät mark

Gårdagens höjdmeter sitter i benen och jag bestämde mig för lätt cykling utan större stigningar. Thomas, Mattias och jag gav oss ut tillsammans men jag planerade att vika av tidigare då grabbarna är snäppet vassare i benen än vad jag är. Vädret var inte lika bra som i går så armvärmarna fick sitta på hela tiden. Jag kavlade ner dem några korta stunder ibland, men för det mesta satt de på ända upp till överarmarna. Plattcykling är inte lika roligt som att cykla i berg, men mina ben gillade det här idag.

Efter 4 mil tog jag ett kort kaffestopp för att därefter kryssa mig genom Port de Alcudia och hem mot playan.

Väl tillbaka så åt jag en pasta carbonara men det var för kallt för afterbajk ute idag. Efter att ha inväntat resten av gänget och svept en öl gick vi upp i lägenheten och slog på värmen….

Vi hittade en Engelsk pub med gratis internet så det blir nog dagliga uppdateringar…….. och en eller annan Guinness!

Annons

3 reaktioner på ”Stumma ben och cykling på slät mark

  1. Anna Karin

    Hej på er!
    Nu har jag kollat in bilder och text, det ser inte ut om om det går någon nöd på er trots sena cyklar och stumma ben. Här hemma har vi det också bra och en del av oss cyklar mest hela tiden förutom när ”rummen” på boa besöks! Vi hörs ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s