Mallis, here we come!

Klockan ringde 03:30 hos Thomas i Hässelby. Det är jäkligt tidigt oavsett vad man ska göra. Anledningen till dagens tidiga väckning var 6-planet till Malis. Vi packade i min stora och Thomas gigantiska cykelväska i bilen och drog till Benstockens långtidsparkering. Efter busstransfer till terminalen träffade vi Mattias och John som också skulle med. Platsbokningen gjorde vi via internet kvällen innan och vi visste därför att vi skulle sitta med bra benutrymme vid en av planets nödutgångar. Cyklarna var bokade som specialbagage och lämnades in i därför avsedd lucka….
Väl nere på Mallis började krånglet. Alla cyklar dök upp förutom våra. Det visade sig att de stod kvar på Arlanda. Den förbeställda taxin med släp för cyklarna dök inte upp i tid men det spelade ju inte så stor roll eftersom vi inte hade några cyklar.
Taxin kom till slut och efter 45 minuter stannade den utanför ett lägenhetskomplex. Thomas hade hittat en fin lägenhet genom en engelskman på internet. Lägenheten visade sig vara kanon med balkong och egen solterrass.


Vi kollade lägenheten och gav oss sedan ut för att utforska omgivningarna. 50 meter bortanför lägenheten, nere på stranden, börjar pub- & restaurangstråket och vi passade på att prova den lokala ölen på en av restaurangerna. det funkade och feelingen började infinna sig.
Det blev ingen cykling som vi hade hoppats på, hojarna dök upp först vid 18:30-tiden via bud från flygplatsen i Palma. Vi skruvade ihop dem och gav oss ut för att fortsätta att beta av pubarna längs playan.
I morgon ska vi cykla!

Annons

En reaktion på ”Mallis, here we come!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s