Danske bank suger fett!

db

Jag lockades av ett förmånligt erbjudande på Danske bank för några år sedan. Om man öppnade konto hos dem och satte in rätt mycket stålars fick man bra ränta på pengarna under ett år och avgiftsfria kort och uttag under samma period. Inga problem med det, räntan ger oss väl en charterresa för hela familjen om vi vill.

Nu är kontot avslutat sedan en månad eftersom närmsta DB-kontor finns i karlstad, 8 mil hemifrån. För att underlätta för den nya redovisningsbyrån tänkte jag beställa kontoutdrag för de senaste 12 månaderna och ringde därför kundservice. Fick där veta att det var jättekrångligt att ta ut kontoutdrag från ett avslutat konto. Jobbet var tvunget att göras manuellt och skulle kosta 100 kr per kontoutdrag! WTF? Jag spydde galla över den stackars tjejen i andra änden och de hutlösa priserna, valde sedan ett minimalt antal nödvändiga kontoutdrag och slängde på luren. Det kändes skönt!

Inom kort avslutas därför också mitt privata konto hos samma bank, det kommer att kännas ännu skönare.

Annons

3 reaktioner på ”Danske bank suger fett!

 1. Hur svårt kan det vara?! Med rätt programering så kan du få ut det med ett klick.Kör alla banker med datorer och program från 60-talet?

 2. Humor!

  På di.se kan man söka efter den bästa sparräntan.
  Gissa vilka som kommer längst ned på den listan över obunden placering?

  Danske Bank!
  Sparkrav:Ingen
  Fria uttag per år:Obegränsat
  Bindningstid:Ingen
  Ränta: 0,00 %

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s