Möten

handslag

Att mötas är en bekräftelse på vänskap.

Man kan träffas och mötas på olika sätt. Vi kan ringa, skicka vykort eller maila varandra. Men vi kan också mötas i verkliga livet. Det gjorde jag idag. Min kompis Maria, som ibland är hos Hasse i Ottebol av alla ställen kom och hälsade på. Inget märkvärdigt, det blev lite snack över en fika med morotskaka som ungarna hade hjälpt till att baka. Jätteroligt att få ett flerdimensionellt ansikte på någon som jag lärt att känna via en blogg på nätet.

Maria missade Thomas med 15 minuter. Thomas är en annan kompis som jag också har träffats via internet. Han och Peter är på väg till Norge på motorcykel och passade på att komma hit och hälsa på. Jag tror att Maria har läst Thomas blogg och tvärtom.

Möten kan vara roliga och givande.

Ett mindre roligt möte hade jag med mig själv natten till idag, mig själv som stupfull. Det var inte givande…….

Annons

2 reaktioner på ”Möten

  1. maria

    hehehe, men det är bara midsommar en gång per år 🙂

    Jag tycker att nätet är fantastiskt. Folk som inte pysslar med internet tror att det isolerar människor men det kan ju faktiskt bli tvärtom. Som nu!

    Livet blir mer ”wow” när möten sker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s