Yesterdays winner is todays looser

Måndagar och fredagar är hemmadag med Ida. Eftersom jag är pappaledig med Johanna, som går i skolan mellan 9 och 14, så måste Ida straffas och får bara gå på dagis 15 timmar per vecka. Hon blev skitsur när jag berättade det i februari, men nu har hon nog kommit på att det är rätt skönt att få vara hemma och få 100 % uppmärksamhet av mig.

Idag ville hon dock inte ha alla mina 100 % så jag passade på att maila förslag på datum med bifogat CV, det är kanske jobb på G!

Angående vinnare och förlorare så åkte jag, som vanligt, på däng av Ida under dagens första matcher i Memory. På det megastora ”Bamsememoryt” hade jag inte skuggan av en chans, men på ”Höjdarmemoryt” var jag något bättre. Är det för att jag har fyllt 40 som jag har tappat närminnet?

Bamsememory

Höjdarmemory

Ida är i alla fall ruskigt duktig på det här.

Annons

6 reaktioner på ”Yesterdays winner is todays looser

  1. Beerfot

    Fan vad skönt att det är fler som har problem med Bamse, memory, fyra i rad. Jag åker även på torsk i diverse ps spel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s