Jobb sökes!

Nu hände det som jag inte ens kunnat drömma om! Jag står utan jobb från och med nästa vecka. Den Amerikanska leverantören tänker göra på ett annat sätt vilket gör att firman inte vågar att satsa på den nya produktgrupp som jag var satt att sälja. Tack och adjö!

Jag är en jäkel på mätning, produktion av kartprodukter och underlag för projektering av infrastruktur. Jag har jobbat med utveckling inom området under en längre tid åt två kommuner i Stockholmstrakten och efter det som konsult åt Botniabanan. Börja nu inte träta om onyttan (eller nyttan) med den banan, för det skiter jag i. Det har varit ett jobb för mig och inget annat.

Men nu behöver jag alltså nya uppdrag. Anställd eller konsult spelar mindre roll. Bara jag får någonting att jobba med!

Här är mitt CV:

jj-cv-0902-1

jj-cv-0902-2

jj-cv-0902-3

Annons

9 reaktioner på ”Jobb sökes!

  1. Jocke

    Vet inte riktigt vad Du menar. Men jag har varit i kontakt med både Arvika och Eda kommun. Eda har grejor på G bara de släpper på anställningsstoppet.

    Tänkte Du på något annat?

  2. Rikard

    Kan du tänka dig att jobba i stockholmsområdet? Vi behöver fält/gis/VR/projektörer i sthlm, men jag kan kolla med kontoren i långtbortistan också och se vad de behöver.

  3. Jocke, det körs redan GIS & GPS i maskinerna men vi har inget med det att göra. Det är ett jättebra verktyg för förarna, man försöker köra så lite som möjligt i skogen så en avverkning planeras rätt hårt i förväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s