Årets julklapp för familjen Jansson

Tomten följde upp fjolårets succejulklapp på ett bra sätt när han överlämnade ett paket innehållande en Wii fit-board med tillhörande program.

Det känns lite fånigt att lägga upp en profil där man väger in, får sitt BMI uträknat (hemska siffror) och en personlig tränare av manligt eller kvinnligt kön. Ja, tränarna är en historia för sig. Killen har onormalt fyrkantiga magrutor och tjejen har bröst som två strutar. Men, men.

Nu har dagarna gått ut på att åka slalom, hoppa backhoppning, yoga eller köra styrkeövningar, hela tiden med sin personliga tränares goda råd och påpekande.

Förra årets Wii-sports gjorde att jag hade träningsvärk i överkroppen av hårda tennismatcher eller boxning medans årets Wii-fit ger träningsvärk i ben och stuss av slalom och backhoppning.

Ida har insett vikten av koncentration och god balans.

Balans

Koncentration

Annons

En reaktion på ”Årets julklapp för familjen Jansson

  1. maria

    Kunde varit mitt inlägg men den där jävla BMI-skiten. Den säger att jag är överviktig :-/
    Jag är som en dalkulla målad av Zorn!

    Synd bara att man inte kan gå direkt och träna utan att man måste ta vägen förbi tränarna och på tal om hennes bröst så är det ju självklart – tränar man så mycket med alla Wii-användare så försvinner ju det naturliga underhudsfettet och hon har lagt in silikon. Det tänkte du inte på va??
    😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s