Presenter

Jag och min fru fick några timmar för oss själva igår då vi ilade mellan luciafirande på skola och dagis. Vi passade på att köpa några julklappar. När vi gick där på gågatan i Arvika så frågade hon mig vad jag önskade mig i födelsedagspresent. En cyclocross svarade jag tvärsäkert och förklarade i snabba drag vilka fördelarna var med en sådan cykel.

Önskepresenten, en cyclocross från Nishiki

Jag tolkar hennes tystnad som att hon förstår……….

Annons

7 reaktioner på ”Presenter

  1. maria

    Självklart måste tystnade betyda att hon allvarligt funderar på det! Det kan inte betyda ”oj, nu drar den där cykelidioten igång igen” 😀

  2. God Jul och en god fortsättning Jocke. Tomten kanske kommer med den där cyclocrossen snart för det är väl klart att du behöver en sådan, lika mycket som jag just har insett att jag faktiskt behöver en stålräser. Eller i alla fall bygga en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s