Fråga 1 av 100, delsvar 1 & 2

Så hände det då, jag åkte fast för fortkörning på väg till jobbet i morse. Faktiskt första gången sedan jag tog körkort och inget att bråka om. Men visst är det lite utstuderat att stå mitt på en 2-filssträcka på en 1+2-väg? Sen hade jag solen rakt i fejan och inte en chans attt se laser-snuten.

Jag har haft körkort i nästan 22 år och kör 3000 mil per år i snitt så relativt sett är boten billig. Den kostade mig med lite konstruktiv matematik 30 öre per dag.

Tycker Du att rubriken är klurig? Se 100 frågor om mig

Annons

11 reaktioner på ”Fråga 1 av 100, delsvar 1 & 2

 1. Jocke

  Det var nog någon pensionärsträff i Karlstad eller så för jag hade precis kört om ett gäng småbilar med gubbar och tanter i som körde ungefär 68 km/tim på 90-vägen. Det kunde mao. ha gått ännu fortare.

  Jag frågade konstapeln hur de såg på problemet med att köra för sakta. Jag fick inget rakt svar, men en antydan till att man kanske borde göra något åt det också…..

 2. Jocke

  Det var tur att farbror blå inte stod och sköt med laser-pikkadolken för några veckor sedan när jag körde till Gävle med Mazdan……

 3. Jag som trodde att ni inte hade poliser där ute i Abisko. Jag fick just reda på att det sitter fartkameror i södra länken. Jag kan med 100% säkerhet säga att de inte är laddade med kameror. Hoppas jag…
  /J

 4. Jocke

  Nä, det finns inga poliser här. Det är ett trevligt gäng med pojkar och flickor som åker runt i färgglada bilar och äter bratwurst och räksallad….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s