Härlig språngmarsch!

Jag tog flyget till Ö-vik i morse för att konferera och jobba på plats längs Botniabanan. Det blir nog sista resan hit i tjänsten eftersom jag slutar om sex veckor.

Jag gjorde upp med en kollega om att dela taxi ut till Arlanda, vi åker ju alltid med samma flyg. Han talade om att flyget gick 08:15 och att taxin skulle hämta 06:45. Väl ute på Arlanda upptäckte jag att vi inte alls åkte med samma kärra. Jag hade dagen till ära blivit bokad med Höga KustenFlyg med avgångstid 07:45!

Jag konstaterade att jag hade 17 minuter på mig och gick vänligt, men bestämt före hela kön och fick veta att gaten var stängd. Tjejen i incheckningen ringde upp och meddelade att ytterligare passagerare var på väg. Jag hade inga garantier för att få komma med när jag sprang mot gaten.

Nu utlyser jag en tävling och sätter mig som rekordhållare. Jag fixade sträckan incheckningen – gate 44 på under 60 sekunder! Detta inkluderade säkerhetskontrollen med allt vad det innebär.

Jag hann med och sitter nu på flygplatsen i Örnsköldsvik och väntar på kollegan som kommer om en stund.

photo.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s