Piggare torsdag

Den lugna gårdagen var bra för mig. Jag är fortfarande inte helt pigg, men definitivt bättre. Det blev nästan 4 mil idag med rätt mycket uppför. GPS:en sa 600 meter men jag vet inte riktigt vad det innebär. Inte ens inne i Palma stad slapp jag klättringarna och serpentinsvängarna uppför! Det är svalt här idag. Säkert inte mer än 15-16 grader så jag sitter och fryser utanför hotellet när jag skriver det här.

Annons

4 reaktioner på ”Piggare torsdag

  1. Johan A

    20 mil per dag nu i slutspurten vill vi höra om på söndag till gulaschen…. Hoppas du får med dig en DVD för jag kunde inte boka France2 och Gent – Wevelgem råkade jag ta bort igår från boxen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s