Piggare torsdag

Den lugna gårdagen var bra för mig. Jag är fortfarande inte helt pigg, men definitivt bättre. Det blev nästan 4 mil idag med rätt mycket uppför. GPS:en sa 600 meter men jag vet inte riktigt vad det innebär. Inte ens inne i Palma stad slapp jag klättringarna och serpentinsvängarna uppför! Det är svalt här idag. Säkert inte mer än 15-16 grader så jag sitter och fryser utanför hotellet när jag skriver det här.

Annonser

4 reaktioner på ”Piggare torsdag

  1. Fan vad lågt att skylla på magen när du inte orkar cykla med de galna snubbarna!

    (lider med dig, magproblem är fan inte kul när man sett fram mot en härlig utlandsvecka)

  2. 20 mil per dag nu i slutspurten vill vi höra om på söndag till gulaschen…. Hoppas du får med dig en DVD för jag kunde inte boka France2 och Gent – Wevelgem råkade jag ta bort igår från boxen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s