Måndag, kräksdagen

Jag bestämde mig för att ta samma runda som igår fast åt andra hållet. Jag kände mig inte riktigt pigg vid frukosten men fick i mig vad jag borde. 5 km från hotellet spydde jag upp alltihop. Halsbrännan i går kväl var nog en varningssignal. Jag kände mig dock inte dålig för övrigt och bestämde mig för att fortsätta. Det gick bra och jag körde ungefär 30 min fortare än igår. Nu kurrar magen och säger att den vill ha mat. Soppa, vitt bröd och vatten får det bli. Man måste vara snäll mot magen.

Annons

4 reaktioner på ”Måndag, kräksdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s