Skägg

Jag såg min gode vän Tobbes förvandling från Tjeckisk hockeyspelare till snaggad cyklist. Jag går lite åt andra hållet just nu. Fick ett ryck och ville se hur mycket skägget växer. Jag slutade därför att raka hakan den 26 september förra året. Jag kan konstatera att det växer ungefär 1 cm per månad.

Skägg

Vi får väl se hur långt det är när jag åker till Mallis!

Annons

5 reaktioner på ”Skägg

  1. Jocke

    Skrev jag vecka? Jag menar månad! 1 cm per månad ska det vara…. Jag ändrar på direkten.

    Tack för upplysningen gullet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s