Äntligen!

Mackmyra Preludium 1-6, oöppnade!


1:a december släpptes så den sista flaskan Mackmyra preludium! Jag har jagat dessa flaskor i 18 månader nu och kunde alltså lägga vantarna på nr 6.

Systembolaget i Lindesberg fick förtroendet att leverera den här gången, vilket de gjorde till stor belåtenhet. Min kompis och jag satte oss utanför entren strax före 08:30 och var då runt nr. 10 i kön. Medhavd kaffe och macka värmde gott tillsammans med glöggen som Systembolaget bjöd på.

Kö på bolaget, en lördagsmorgon!

Glögg smakade bra i decemberkylan


Tack Lasse Liljeholm, Urban Liljedahl, min fru, min far och Miljö-Magnus för hjälpen att ordna dubletter av samtliga flaskor. En att smaka av och en att spara.

Vad Mackmyra Preludium smakar låter jag de som får möjlighet att smaka avgöra. Själv tycker jag att kvaliteten är hög på några av flaskorna. Hoppas att mina 30 liter Mackmyra hamnar i närheten av den i mitt tycke bästa preludium:en. Då är jag nöjd!

Fatfyllning tidig vår 2004

Annons

3 reaktioner på ”Äntligen!

  1. Skogling

    Där blev jag lite avunsjuk. Rätt snyggt att ha alla på rad så där. Men kanske blir det svårt att välja vilken man skall nalla på idag då. Eller ?Själv borde jag unna mig en Laphroaig snart. Jag brukar köpa en/år och den brukar tyvärr bara räcka i 6-8 v. :o//Skogling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s