Gratis träning på lunchen

Vägvisare


Cyklade (som för det mesta) till jobbet idag. Lilltjejen Ida tyckte att det var roligt att ha mössa! på sig när hon hängde efter med påhängscykeln ner till dagis. Det var bara 6 grader varmt när vi gick ut 07:15.

Efter sedvanligt kram- och pusskalas åkte jag till jobbet.

På lunchen hade jag några ärenden att göra inne i stan. Jag har dryga milen in från kontoret i Sundbyberg. Härligt väder och lätt medvind gjorde cykelturen snabb och behaglig. Motvinden på väg tillbaka var snäll mot mig och jag njöt av Stockholms analkande höstväder.

Efter raggardusch deluxe (vatten och deo) och en torr T-shirt sitter jag nu 65 minuter senare och käkar snabblunch på kontoret.

Vad gjorde Du på lunchen?

Annons

4 reaktioner på ”Gratis träning på lunchen

  1. Rikard

    Om du cyklade en mil från ditt kontor i riktning in mot stan så hamnade du väl i hammarby? =)Själv glömde jag lunchen hemma idag, så min fru tog med sig den till sitt jobb så jag cyklade dit och åt. Trevlig lunchdate mao.jag är f.ö. fortfarande skyldig ig en lunch. Det får vi åtgärda nångång snart.

  2. Tobbe Arnesson

    Jag åt ostfylld kycklingfilé med stekt potatis på Dragonen i Söderhamn. I baren satt en kille med en öl och höll på att somna, såg inte ut som något vanligt fyllo utan mest som en målare som hade lunch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s