Aldig där det ska vara!

Balkongräcke

 

Logistik är alltid mer eller mindre viktigt. Sköter man logistiken blir det oftast lättare, går fortare eller mindre frustrerande.

Många lunchrestauranger har fruktansvärt dålig logistik. Servetter, asietter och brickor på fel ställe! Här finns det mycket att göra för att minska frustrationen.

Själv skötte jag logistiken under all kritik när jag i helgen bytte staket på balkongen. Jag hade lånat en byggnadsställning för att det skulle gå smidigt. Men tro mig, alla verktyg och prylar som jag skulle ha låg antingen på marken när jag stod på ställningen eller tvärtom. Jag har garanterat klättrat upp och ner för denna jävla ställning 100 gånger!

Vem har sagt att det bara är mjölk som ger starka ben?

Annons

4 reaktioner på ”Aldig där det ska vara!

  1. Skogling

    Du, jag köpte mig ett vertygsbälte i äkta belgian blue tjur-läder i våras. Det är pefekt att ha så man inte sliter ut benen i onödan. Kolla in Ekesiöö i Bromma. 199:-Eller så fortsätter du sprida ut verktygen. Det kan vara bra inför den stundande mallisresan… 🙂

  2. Tobbe Arnesson

    Typisk hantverkare, först synar man jobbet, sen hämtar man verktygen och sen hämtar man verktygen igen eftersom man tog med fel. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s