Diggiloo Diggilej – skynda dig, en kul grej

Inger, Vår snälla granne i andra änden av radhuset frågade min fru om vi ville ha biljetter till kvällens föreställning av Diggiloo vid Ulriksdals slott. Efter att ha kollat med mig tackade hon ja med några timmar tillgodo innan föreställningen. Jag kastade mig hem från jobbet och snyggade till mig genom att byta T-shirt.

Mycket folk som skulle dit, de sista 2 kilometrarna med bil tog 45 minuter. Parkeringsplatser fanns det inga heller. Men väl gott om diken längs alléerna i parken. Jag styrde helt sonika ner i ett av dem och parkerade. Hann inte ens ur bilen förrän en annan bil parkerade bredvid mig.

Väl inne på området letade vi reda på Dagens nyheters tält. De bjöd på pickninckkorg med kycklingfilé, pasta och bröd. Mums!

image_013.jpg

 

Vi fick skapliga platser strax bakom VIP-området. Ingemar Stenmark, Papa Dee, Lena PH, Linus Wahlgren, Agneta Sjödin, Magnus Härenstam, arja saijonmaa, Ove Thörnqvist. You name them! Alla var där. Men Pastor Runar hade glömt att spraya brun-utan-sol bakom öronen och i nacken. Han såg för jävlig ut. Han var dessutom livrädd att skiten skulle rinna av när det böjade regna för han sprang fram & tillbaka som en skottspole mellan skurarna.

Själva showen var riktigt bra. Vi satt i Berghagenland där medelålders par gungade arm i arm och vrålade ”Tacka vet jag logdans!”. Två misstag kommer jag dock att förbannas av. Det ena av mig själv att jag inte busvisslade på Linda Bengtzing när hon stod på en stol i kort-kort 2 rader framför mig, vi snackar sub 5 meter! Den andra förbannelsen kommer min dotter Johanna att ge mig för att jag inte hade en riktig kamera med mig…..

image_015.jpg

Annons

3 reaktioner på ”Diggiloo Diggilej – skynda dig, en kul grej

  1. Johan Andersson

    Mirja var där, i V.I.P delen! Hon tyckte att det var ok, inget hon skulle betala för men gratis var det ju värt ;o)Tydligen lite många ballader och får få schlagers/rocklåtar för hennes smak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s