Idiotprojekt

När jag började köra MTB i slutet av 80-talet och skaffade min första hoj föll valet på en CyclePro Pinnacle. En såndär MTB med förhöjt kedjestag och lite brutet diagonalrör.

Nostalgihoj no. 1


Vilken hoj! Den var busenkel att köra på bakhjulet och klättrade som en bergsget. Tyvärr gav den upp på Sveavägen av alla ställen en gråmulen aprildag då sadelröret gick tvärt av där baktriangeln fäste.

Jag har aldrig riktigt kunnat släppa tanken på hojen. Till en början för att jag tyckte att det var den bästa cykel som fanns men nu på senare tid i lite mer nostalgiska banor.

Idag fick jag tag på en ram. En rejält begagnad Cyclepro Alien som är alu-modellen av min gamla trotjänare.

Någon som vet hur man svetsar i aluminium?

Annons

2 reaktioner på ”Idiotprojekt

  1. Jocke

    Va, låter jag desperat? Det är jag inte. Men jag ser fram mot att i lugn och ro kunna småpyssla med den här grejen utan att ha den minsta tidspress för att hinna klart. Så är det nämligen nästan alltid annars.* Specializeden skulle bli färdig till KBCK:s vårpremiär i Lövsta* SSScotten skulle bli klar till SSSM -06.* Räsern skulle bli färdig till semestern.* Pendlarhärket måste ALLTID vara färdig! Den rullar ju varje dag.Nä, desperat är jag inte. Kanske lite upprymd….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s