Världens lyckligaste dotter!

Dotter på påhäng


Ida har väntat i en vecka på sin nya cykel. När vi hämtade den hos Schenker i spånga i eftermiddags sov hon som en prinsessa och brydde sig inte ett dugg över nyförvärvet och pappas förväntansfulla pladder om långturer med hela familjen.

Efter middagen monterade vi ihop påhängscykeln och förvandlade en vanlig fredagskväll till en veritabel succe!

Jag fick dra varenda unge i grannskapet runt kvarteret medans Ida tålmodigt stod och väntade. När vi lite senare kunde ta en lite längre tur sken hon som en sol och pladdrade lyckligt hela tiden på sin cykel strax bakom mig.

Det är sådana här stunder som man bara älskar att vara förälder!

Annons

8 reaktioner på ”Världens lyckligaste dotter!

 1. Nypan

  Dom där påhängshojarna är nog det enda som jag aldrig testat. Det kanske jag borde göra till lilleman.Hur gammal är dottern?

 2. Jocke

  Nypan: Ida är 3,5 år, på väg att bli 4. Hon har tjatat öronen av mig sedan i fredags kväll!Rikard: Grannarna tycker redan att jag är ett pucko som har mer än 2 cyklar….

 3. Skogling

  Om Ida är 3,5 nu så borde hon väl per automatik bli 4 ? Eller ? ;o)Det där ser kul ut btw!//Skogling

 4. Jocke

  Johan a: Ja, jag vet att man ska ha hjälm, men nu sket jag i den.Tobbe: Om Du sitter på påhänget som ballast….Skogling: Stick o brinn! 😉 Jo Ida är som sagt stormförtjust. Jag kommer att få cykla mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s