Viksjö – Frövi 2007-04-21

Om vädret inte är skitdåligt i morgon så sätter jag mig på hojen för att trampa de ca. 19 millen till Frövi där jag har en sommarstuga. Allting är förberett och min farsa åker dit i förväg och har bastun varm när jag anländer.

Du kan hålla koll på mig via mitt fotoalbum där jag kommer att lägga in några bilder och korta rapporter längs vägen.

Fotoalbum

Karta

Annons

2 reaktioner på ”Viksjö – Frövi 2007-04-21

  1. Skogling

    19 mill är långt Jocke. Men det bästa sättet att komma igång. Fast ensam, då skall det åtminstone vara vindstilla eller möjligen medvind. :)//Skogling

  2. Jocke

    Jo tack, jag märkte det! Men 9-milsrundan helgen innan kändes ju barnsligt enkel….. Jag var ruskigt sugen att cykla helt enkelt och hoppades att motvinden skulle ge med sig under dagen.Motvind suger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s